FIDO

Ahir

LA MUTANT. Joan Verdeguer, 22

Quim Giron és l’alma mater d’Animal Religion, una companyia catalana de circ contemporani que experimenta amb els formats i porta la interdisciplinarietat per bandera. Llum, cos i música, units, cerquen l’excel·lència. Ha treballat per encàrrec amb institucions tan potents com Mercat de les Flors, Fira Tàrrega, l’Auditori de Barcelona o el Festival TNT de Terrassa, per al qual va crear la peça Fang que ja poguérem veure a La Mutant al 2018. El que ara ens presenta, Ahir, és un encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya que dialoga amb el passat en un espai on els records i la imaginació es confonen. Una peça dedicada a aquelles persones que en algun moment han cercat al seu passat alguna resposta o anhel. AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.