FIDO

29 Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella

DEL DIVENDRES 14 AL DIUMENGE 30/10
mostradepallassos.com

De França i de Gran Bretanya arriben els dos espectacles circenses internacionals que programa enguany la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella. Nez pour s’aimer [21] conta el naixement d’un idil·li entre dos éssers fantàstics; els primers passos junts, els primers calfreds, les primeres emocions de dos éssers fets l’un per l’altre. A prioriChipolatas Trio [30], d’altra banda, és un espectacle-concert que barreja música folklòrica i electrònica amb pallassades combinant a la perfecció els elements del circ clàssic amb tocs contemporanis. La programació la tancarà unes hores més tard el televisiu José Corbacho en un espectacle unipersonal en que riu de tot i de tots: Ante todo mucha calma [30]. No serà l’únic català de la graella, vet ací Ramiro Vergaz celebrant a White bottom [30] una nova dècada daurada amb sabates de xarol i un trampolí rescatat de l’oblit; o Guillem Albà & La Marabunta presentant Jaleiu [29] amb sis músics en directe. Des d’Esuskadi ve la pallassa Pauxa per reflexionar sobre temes sexuals, les relacions humanes i la dificultat de gestionar vincles saludables en Sex o no sex [22]; i de la terra tindrem a Patrícia Pardo parlant en Madonna [23] de criança i veganisme a través del clown, els equilibris i la dansa. S.M.

También te puede interesar…

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como el sonido, el movimiento y la imagen trabajan juntos.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

Nevenka

SÁBADO 18/5, 20H. 16/22€
La historia de Nevenka Fernández, pionera del movimiento #Metoo en España antes de tiempo.

X MAC

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 26/5
Mislata Art al Carrer celebra diez años de vida echando toda la carne en el asador.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.