Walkie-Talkie

JOC

Jugadors: 2 a 8 · Temps: 15 minuts · Autors: I. Cendrero i S. · Il·lustracions: C. Ureta i A. Balmaceda.

Walkie-Talkie és un simpàtic joc cooperatiu que s’adapta molt bé a grups diferents, amb partides ràpides cronometrades de 3-4 minuts. Repartim sis cartes, que seran de lletra o de color a cada jugador i, a la de tres, tots a l’hora, hem de desfer-nos d’elles. Per cada carta cal dir una paraula que comence per la lletra d’aquesta i que tinga relació amb l’últim color descartat, o si és una carta de color, una paraula que tinga relació amb el color de la carta i que comence per la lletra de l’última carta de lletra descartada. Si ho aconseguim abans que acabe el temps, el codi ha estat transmès i l’equip haurà guanyat. Podríem fer-lo encara més ràpid? En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21). DAVID C.O

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.