Pelusas

JOC

Jugadors: 2-5 · Temps aproximat: 20 minuts · Edat mínima recomanada: 8 anys.

El que ens trobem davall del sofà pot ser extremadament divertit. Sí, estem parlant de les pelusses… Bé, és cert que les que hi ha sota el sofà no són molt agradables, però no es pot dir el mateix de les que protagonitzen el nou joc del famós autor Reiner Knizia. Sens dubte, el joc del moment! Ens enfrontarem als altres jugadors de la taula en un joc de forçar la sort. Pelusas és molt senzill: les cartes numerades de l’1 al 10 s’estenen boca avall en la taula i en el teu torn pots agafar una o passar. Si tries una carta boca avall has de donar-li la volta i mostrar el número. Ara, si algun altre jugador té eixe mateix número, el perd i tu et quedes el teu. Però cura! Si li dones la volta a un número que ja tenies, perds el torn i has de retirar totes les teues cartes de la partida. Per a puntuar només has de mantindre les cartes davant de tu fins que et torne a tocar. Senzill veritat? En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21). TONI

También te puede interesar…

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

Harmonies

El joc de taula on crees paisatges idíl·lics perquè els animals visquen en harmonia amb la naturalesa.

Ripley

Plataforma: Netflix
Una serie sobre un personaje tan atractivo que volvemos a él una y otra vez: Tom Ripley, creado por Patricia Highsmith.

Contrition

Carlos Portela y Keko
Un cómic que se desarrolla en una comunidad de hombres condenados por delitos sexuales en Florida.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.