Paleo

JOC

Jugadors: 1 a 4 · Temps: 60 minuts · Autor: P. Restemeyer · Il·lustradors:  D. Mayer

Fa 12.000 anys els disseminats grups d’éssers humans que hi existien havien d’enfrontar-se a la fam, el fred i els depredadors per poder sobreviure un dia més. En Paleo els jugadors seran cadascun un grup d’humans del paleolític, tots membres de la mateixa tribu, que hauran de cooperar per poder assolir un objectiu concret. Amb diferents nivells, un sistema de reptes per cartes, adquisició d’habilitats, gestió de materials i fabricació d’eines, Paleo és una interessant i nova aportació al món dels jocs cooperatius. Cada vegada hauràs de decidir a quin repte enfrontar-te, sabent que la resta de jugadors pot ajudar-te i que un simple accident pot ser mortal. En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21). DAVID C.O

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.