Insondable

JOC

Jugadors: 3 a 6 · Temps: 120 minuts · Autors: T. Fanchi i C. Konieczka · Il·lustradors: H. Ludvigsen.

Insondable, que no té, així és l’oceà davant les costes de Massachusetts on les profunditats amaguen criatures primigènies de temps antics que no cessaran fins a tornar a dominar el món com ja feren eons passats. I nosaltres som passatgers en un vapor cap a Boston, però res és el que sembla, alguns som partidaris d’aquests monstres, híbrids d’humà i abominació, així que farem tot el possible per enfonsar la nau. Insondable és un joc de rols ocults en què els jugadors hauran de fer front a diferents problemes que apareixen durant la travessia i a traïdors dedicats a fer-nos fracassar, tot i que encara no saben que ho són. En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21). DAVID C.O.

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.