DREAM ON!

Jugadors: de 2 a 8
Temps: 15 minuts
Autors: A. Droit i J. Prothière Il·lustrador: V. Moscon

Moltes vegades t’has alçat del llit recordant encara el somni que havies tingut eixa nit, però després l’oblides ràpidament, veritat? En Dream On! jugarem a fer que això no passe. Entre tots construirem un somni, una bona història jugant per torns les cartes que tenim a la mà, però hem d’estar molt atents. Quan entre tots ja hem creat el nostre somni jugant cartes de la mà, caldrà veure si som capaços entre tots de recordar-lo i també de preocupar-nos de la nostra mala memòria. Dream On! és un senzill joc cooperatiu de creativitat narrativa i de memòria molt recomanable, amb unes il·lustracions molt encertades, clares però alhora molt evocatives. En Homoludicus (C/ Dr. Sanchis Sivera, 21) DAVID C.O.

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.