Azul – Mini

JOC

Jugadors: 2-4 · Temps aproximat: 40 minuts · Edat mínima recomanada: 8 anys · Preu: 22€

Azul és un dels jocs de taula més ben valorats dels últims anys per la seua rapidesa a explicar-ho, per la seua facilitat a l’hora de jugar i per la seua profunditat quan ja saps com es juga. Ara arriba una versió mini que poder portar a qualsevol lloc i poder gaudir en qualsevol moment. L’objectiu és confeccionar el sol de ceràmica d’un palau portugués. Hauràs de triar una de les lloses centrals i agafar totes les lloses del mateix color per a crear el teu propi mosaic en el teu tauler personal. Però compte, no pots col·locar més peces si et quedes sense espai, per això has d’estar atent als moviments de la resta de jugadors i evitar quedar-te amb les sobres. El pots trobar en Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21). TONI

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.