4 en letras

Jugadors: 1 a 16
Temps: 15 minuts
Autor: D. Ortiz Lausin

Per als amants dels jocs de paraules i dels mots encreuats, existeix aquest xicotet joc de cartes amb una gran variabilitat que ens permetrà jugar en grups grans o reduïts, fins i tot amb variants en solitari, i que comporta huit formes diferents de jugar. Per començar, anirem desplegant cartes de lletra damunt de la taula, intentant ser el primer a formar una paraula de quatre lletres, de dreta a esquerra o a l’inrevés, dalt a baix, diagonal… tant se val. 4 en letras és un joc molt interessant per exercitar les nostres capacitats cognoscitives, memorístiques i per practicar idiomes, ja que es pot jugar en qualsevol llengua amb abecedari llatí. En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21) DAVID C.O.

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.