Bodega

DILLUNS 7/10, 21H. 16/20€
16 TONELADAS. Ricardo Micó, 3

El ressorgiment de l’indie i del post-punk amb accent saxó, sens dubte, ens està duent propostes noves, àcides, però alhora molt molt molt fresquetes. Un bon exemple n’és Bodega, que s’ha consolidat com una de les bandes més punyents d’esta nova onada per la seua irreverència, però també per posar de manifest les problemàtiques que, com a societat del consum, ens travessen. La banda de Nova York ens visita per presentar el seu àlbum Our brand could be yr life (2024, Chrysallis Records Limited), un disc que recupera l’esperit rebel de l’indie dels noranta i el renova amb una mirada crítica cap al món contemporani. En aquest treball, Bodega satiritza les dinàmiques de la marca personal, el consumisme digital i la cultura de la immediatesa amb lletres carregades d’ironia i ritmes psicodèlics i lo-fi que no deixen indiferent a ningú. Si heu d’apostar per algun concert este octubre, Bodega són el cavall guanyador. MARIA M.

También te puede interesar…

The Toasters

MARTES 15/10, 21.30H. 15/18€
La banda ha conseguido que el ska sea un género popular más allá de su propia escena.

Yann Tiersen

LUNES 14/10, 20H. 35/40€
El compositor francés fue convirtiéndose en figura clave, fundamental, de la música contemporánea experimental y minimalista.

II Love to Rock

DIVENDRES 11 I DISSABTE 12/10
Dorian, La Habitación Roja,  Sidecars, Niños Mutantes, Mujeres o Rufus T. Firefly en la segona edició del festival Love to Rock.

Mastodonte

JUEVES 10/10, 20H. 33€
A modo de salmos modernos, las composiciones de Asier Etxeandia y Enrico Barbaro buscan revolucionar corazones y desafiar dogmas.

Morricone y cien años de cine

MIÉRCOLES 9/10, 17H. 41/63€
La Royal Film Concert Orchestra de Londres toca algunas de las sinfonías más reconocidas de Ennio Morricone.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.