II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
tierrabobalfest.com

Com el seu nom indica, Tierra Bobal Fest vol posar l’accent en la riquesa vinícola de la comarca interior Requena-Utiel maridant música, paisatge, gastronomia i art. Seran tres dies per a gaudir d’experiències vinculades amb la natura i el patrimoni amb tasts de vins, rutes, activitats a l’aire lliure i quatre concerts acústics que conformen un cartell interessant. Al veterà Kiko Veneno no li agrada quedar-se quiet i, després de quatre dècades composant himnes indiscutibles de la música en espanyol com “Echo de menos” o “En un mercedes blanco”, continua reinventant-se incorporant a la seua música cadències electròniques i col·laborant amb músics joves com C. Tangana. Els valencians Santero y Los Muchachos faran sonar el seu rock reposat, Depedro presentarà les cançons del seu últim treball publicat a l’abril, Un lugar perfecto, i la madrilenya Travis Birds traurà a relluir el disc de 2023 Perro deseo, on col·labora precisament Depedro a la cançó “Urgente”. Un menú musical atractiu que es torna 100% nacional després de l’actuació estel·lar de la mexicana Julieta Venegas l’any passat. AU

También te puede interesar…

Faixa + Palmer + Biano

DISSABTE 5/10, 19H.
Prepareu espardenyes i els vostres millors lookets perquè toca abraçar l’avantguarda popular valenciana.

III Festival Discos Oldies

VIERNES 4 Y SÁBADO 5/10, 22.30H. 30€
un cartell eclèctic que aposta principalment per projectes locals com Karo Cann, Bernal, Sanisidro, Yo somos, Neura, Tusa i Martlenders.

LX Music Festival

DIVENDRES 4/10, 17H. 22€
Sticky M.A., Yung Beef, tarchi, Gloosito i Matrika en el festival de Los Xavales.

The Hanging Stars

DIMECRES 25/9, 21H. 15/19€
Divines guitarres pop, country psicodèlic i cosmic americana.

Truenorayo 2024

DEL DIJOUS 26 AL DISSABTE 28/9
Melenas, Stivijoes, La Milagrosa, Espineli, La Plata, Jimena Amarillo, El Buen Hijo i Bad Bangs en la 11 edició de Truenorayo.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.