The Jayhawks

DILLUNS 17/6, 21.30H. 30/40€
LA RAMBLETA. Bulevard sud, cantó Pius IX

The Jayhawks és una banda de trajectòria dilatada que ha tret onze discs al mercat des de la seua formació a Minneapolis el 1984. A València compta amb fidels seguidors del seu repertori ple de cançons atemporals i memorables, compromeses amb la melodia i la bellesa mitjançant encantadores i dolces harmonies. Difusors d’un estil influenciat per l’americana, la British Invasion i el power-pop, visitaran València amb la formació estàndard: Gary Louris (veu i guitarra), Marc Perlman (baix), Tim O’Reagan (bateria) i Karen Grotberg (teclat). Actuaran després de Meghan Maike amb la seua barreja de folk i country, comprovareu a La Rambleta que en directe sonen relaxats, sòlids i honestos. XIMO MARQUÉS

También te puede interesar…

The Toasters

MARTES 15/10, 21.30H. 15/18€
La banda ha conseguido que el ska sea un género popular más allá de su propia escena.

Yann Tiersen

LUNES 14/10, 20H. 35/40€
El compositor francés fue convirtiéndose en figura clave, fundamental, de la música contemporánea experimental y minimalista.

II Love to Rock

DIVENDRES 11 I DISSABTE 12/10
Dorian, La Habitación Roja,  Sidecars, Niños Mutantes, Mujeres o Rufus T. Firefly en la segona edició del festival Love to Rock.

Mastodonte

JUEVES 10/10, 20H. 33€
A modo de salmos modernos, las composiciones de Asier Etxeandia y Enrico Barbaro buscan revolucionar corazones y desafiar dogmas.

Morricone y cien años de cine

MIÉRCOLES 9/10, 17H. 41/63€
La Royal Film Concert Orchestra de Londres toca algunas de las sinfonías más reconocidas de Ennio Morricone.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.