L’odissea de les nostres vides

DEL DIVENDRES 12 AL DIUMENGE 21/1
ESPACIO INESTABLE. Aparisi i Guijarro, 7

L’odissea de les nostres vides és una creació de Teatro de lo inestable amb la qual la companyia va celebrar els seus 25 anys de vida. Estrenada a La Rambleta en 2023, l’autor Jacobo Pallarés parteix de la seua experiència personal per presentar la redempció d’un home per tots els conflictes que han causat les seues accions i la connecta directament amb L’Odissea d’Homer. L’ambiciós muntatge torna d’una gira internacional per Xile i Mèxic, i ara Lucía Poveda, Juan Andrés González i Jaume Ibáñez pujaran a l’escenari de la pròpia companyia per revisitar la mítica figura de l’heroi, del líder, de l’Ulisses que marxa cap a casa després de la guerra de Troia. G.T.

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.