Parxís

DEL DIVENDRES 6 AL DIUMENGE 22/10
TEATRO CÍRCULO. Prudencia Alcon i Mateu, 3

Tomàs Verdú signa aquest Parxís nascut d’una residència de creació al Teatro Círculo. La idea naix del seus records jugant amb sis anys al parxís amb la iaia, quan se li despertaven les ànsies per guanyar-li a qualsevol preu. Partint d’aquest record llunyà, Verdú aprofundeix en eixe espai que existeix entre la infantesa i la independència total com a adult, un estatus en perill de desaparèixer dins de les classes treballadores precàries que troben molt complicada l’emancipació. Personatges que juguen com poden dins d’una partida trucada tracten, amb acidesa i humor, temes com la competitivitat, l’avorriment, l’estrès, la violència i eixa necessitat tan capitalista de sentir-se productiu en tot moment. S.M.

También te puede interesar…

Las asambleístas

DEL DIMECRES 23 AL DIUMENGE 27/10
Las asambleístas, amb Silvia Abril, exposa una crítica evident al sistema polític i a les desigualtats entre dones i homes.

Pequeño cúmulo de abismos

DOMINGO 27/10, 19.30H. 12€
Cris Blanco revisa sus orígenes en el barrio de clase trabajadora del extrarradio madrileño para homenajear su abuela Dora.

Gymkhana

DISSABTE 26/10, 12 Y 19.30H. 8€
Gymkhana és una peça escènica participativa d’Aurora Diago sobre les cures que convida l’espectador a escoltar i a jugar.

QOROQ

DEL DIVENDRES 25 AL DIUMENGE 27/10
Escenografia minimalista i una combinació de força, equilibris i sensibilitat, amb la lluita contra el col·lapse mediambiental de rerefons.

Misericordia

VIERNES 25 Y SÁBADO 26/10
Drama, fantasía y comedia con trasfondo político sobre tres hermanos perdidos y traumatizados por ese exilio de sus padres.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.