IV Cicle Teatre de la memòria

TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15 

Aquesta tardor l’Escalante organitza de nou el cicle per a públic adult Teatre de la memòria, quatre espectacles que revisen una part de la nostra història més recent a partir d’esdeveniments socials i de testimonis personals que seran representats al Teatre Principal. El cicle arranca amb Historia de una maestra [3/10], un text adaptat t i protagonitzat per l’actriu Paula Llorens que dóna vida a una mestra que va lluitar per educar en la II República, i en l’època convulsa marcada per l’opressió i pobresa que es va desencadenar després de la guerra civil. Ecendidas [4/10], produïda per Hongaresa Teatre, realitza una radiografia del nostre país a través de la figura de la poetessa Paca Aguirre (Premi Nacional de Poesia 2011 i Premi Nacional de les Lletres 2018) amb música en directe del guitarrista José María Gallardo del Rey i la veu de Paco del Pozo. Una gran emoción política [5/10] és una proposta escènica inspirada en l’autobiografia de María Teresa León, que transmet l’emoció d’un poble en creure en el seu dret a intervenir en la història del seu país. I l’últim dia està programat el text d’Alberto Conejero, La geometría del trigo [6/10], una història de trànsits i transicions entre temps, espais, llengües i formes d’estimar. G.T. 

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.