Festivals de Jazz 2019

Festival de Jazz Palau de la Música 
FINS EL DISSABTE 7/9 

Jazz Panorama (Auditori de Torrent) 
DEL DIJOUS 18 AL DISSABTE 20/7 

Arriba l’estiu i amb ell la programació dels ja clàssics festivals de jazz d’aquesta estació, entre ells, el del Palau de la Música, que amplia per primera vegada la seua programació durant tot l’estiu. I degut a l’enfonsament del sostre de la sala Rodrigo, el festival ha hagut de repartir els més de trenta concerts entre el TEM, La Rambleta i el Teatre Principal, on podrem escoltar a músics de la talla de Bobby McFerrin, Kenny BarronPaquito D’RiveraGregory Porter i, per primera vegada a València, Kyle Eastwood, el fill major de Clint Eastwood, per al qui ha fet algunes bandes sonores (Mystic river, Million dollar baby…). No faltaran noms emergents i destacades figures del jazz valencià (Nes, Perico Sambeat, Albert Palau i Vicente Espí), a més de l’Orquestra de València en un concert dirigit per Beatriz Fernández. D’altra banda, el Jazz Panorama concentra la seua programació en un únic cap de setmana de juliol a l’Auditori de Torrent, per on passaran Martirio i el pianista Chano Domínguez amb reinterpretacions particulars de les cobles clàssiques, el rhythm and blues de Delvon Lamarr Organ Trio i la cantant capverdiana Mayra Andrade. G.T. 

También te puede interesar…

Faixa + Palmer + Biano

DISSABTE 5/10, 19H.
Prepareu espardenyes i els vostres millors lookets perquè toca abraçar l’avantguarda popular valenciana.

III Festival Discos Oldies

VIERNES 4 Y SÁBADO 5/10, 22.30H. 30€
un cartell eclèctic que aposta principalment per projectes locals com Karo Cann, Bernal, Sanisidro, Yo somos, Neura, Tusa i Martlenders.

LX Music Festival

DIVENDRES 4/10, 17H. 22€
Sticky M.A., Yung Beef, tarchi, Gloosito i Matrika en el festival de Los Xavales.

The Hanging Stars

DIMECRES 25/9, 21H. 15/19€
Divines guitarres pop, country psicodèlic i cosmic americana.

Truenorayo 2024

DEL DIJOUS 26 AL DISSABTE 28/9
Melenas, Stivijoes, La Milagrosa, Espineli, La Plata, Jimena Amarillo, El Buen Hijo i Bad Bangs en la 11 edició de Truenorayo.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.