La vida inventada de Godofredo Villa

TEATRE TALIA. Cavallers, 31 

La vida de Godofredo no ha sigut fàcil: de xiquet va ser evacuat a França durant la Guerra Civil, amb 17 anys va lluitar en la resistència contra els nazis en la Segona Guerra Mundial, i vivia en Oran quan començà la guerra d’independència d’Argèlia. Ha sobreviscut a tres guerres, però és, als seus 89 anys, quan creu enfrontar-se al moment més complicat de la seua existència: un acte social en el qual serà homenatjat. La vida inventada de Godofredo Villa combina el biodrama amb la història del segle XX que avança entre la realitat i la ficció. La seua autora, Sònia Alejo, va conèixer a Godofredo per casualitat, però a partir d’eixe moment va saber que havia d’escriure i contar la seua història. El seu guió va ser finalista en la modalitat de Millor Text en els Premis de les Arts Escèniques de l’IVC al 2019 i va obtindre el Premi de la Crítica Valenciana en 2018. GEMMA SANCHIS 

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.