catempire web

Concerts 30 anys de Carnet Jove

LA RAMBLETA. Bulevard sud, s/n

El Carnet Jove compleix trenta anys a la Comunitat Valenciana! i per a celebrar-ho, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha organitzat diverses activitats culturals i quatre concerts en Potries (La Safor) –capital cultural valenciana 2018-19 junt a Sagunt–, Alacant, Castelló i València. En Potries actuen Els Catarres, Mafalda i La Fúmiga [2/2]; en Castelló Tremenda Jauría, Buhos, La Sra. Tomasa i Periferia Norte [22/2] i el mateix dia, en La Rambleta de València, un trio molt interessant. Els alacantins Varry Brava –sempre festius– presentaran Furor, un quint disc d’estudi molt noranter que li fa ullets a La Ruta del Bakalao, els Mourn aportaran potència, inconformisme i descaro; i l’alcoià Joe Pask, després dels dos primers EPs publicats al 2016 –Hang it i A la deriva–, presentarà Salt (Autoeditat, 2018), aquesta volta en format banda amb el productor i guitarrista Blai Antoni Vañó (Arthur Caravan, We are not Brothers, els Jóvens), el baixista Andreu Vidal i Dani Serra (bateria). Per cert, Premi Ovidi Montllor a millor disc de rock 2018. AU

También te puede interesar…

Kevin Johansen

DOMINGO 7/7, 20H. 34/40€
Johansen y el ilustrador Liniers en un concierto donde los protagonistas son la música, el ingenio, el humor y la expresión plástica.

7 Tiki Party

DISSABTE 6/7, 12H. GRATUÏT
Un festival gratuït de la localitat de Jesús Pobre que ens porta a Muck and the Mires (EUA), Weird Omen (França) i Los Pepes (GB).

Festival Flexidiscos

DIVENDRES 5/7, 19.30H. 20€
Festival organitzat pel segell Flexidiscos amb Ataque de caspa, Segundo Plato, Guay!, Megarrollo, Arrotzak…

XXV Nits al Castell

DISSABTES 6, 13, 20 I 27/7
La bèstia de l’escenari Queralt Lahoz i Marala estrenaran al castell de Xàtiva el tema conjunt “Copeo traïdor”.

Robert Jon and The Wreck

DIMECRES 3/7, 21.15H. 20/25€
Dalt dels escenaris la banda californiana ofereix shows molt dinàmics i enèrgics a base de riffs contundents i melodies magistrals.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.