Tic-Tac

TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15

L’èxit va ser rotund (en paràmetres valencians). Es van exhaurir totes les entrades quan al desembre de l’any passat el Teatre Principal va estrenar aquesta comèdia musical cent per cent valenciana alçada gràcies a la col·laboració entre la Diputació de València i l’Institut Valencià de Cultura (IVC). El colofó va arribar amb la pometa al millor espectacle musical en l’última edició del premis MAX de les arts escèniques. Amb aquestes credencials, la tornada del musical al Principal en unes dates tan adients com els Nadals és una aposta guanyadora. Tic-Tac és sobretot una obra –en valencià– sobre la necessitat de ficció en la nostra vida, tema pel que Carles Alberola, director i coautor, ja havia mostrat interès. La factura tècnica és impressionant, igual que el vestuari, la música, l’elenc d’actors (14), les coreografies, el número inicial… es nota que hi ha molts diners invertits en la producció escrita per l’esmentat Alberola, Rodolf Sirera i Pasqual Alapont; l’argument, no obstant açò, és prou conservador i previsible. Tornarà a triomfar als Nadals, no tenim cap dubte. S.M.

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.