7 JORNADES DE CÒMIC DE VALÈNCIA

MERCAT DE TAPINERIA. Tapineria, 15

Després del gegant Héroes Comic Con i el festival Splash del Port de Sagunt encara tenim ganes de còmics, i ens venen servits en una programació molt interessant que es desenvoluparà com sempre en ple casc antic de València, al Mercat de Tapineria. L’apartat internacional conté dos cites imprescindibles: aterra per primera vegada a la ciutat el britànic David Lloyd, dibuixant de V de Vendetta, per parlar-nos de la seua trajectòria, i el serbi R.M. Guera, dibuixant de Scalped i de l’adaptació al còmic del film de Tarantino Django desencadenado, presenta el seu nou treball Los malditos (Planeta). Assistirem al col·loqui d’autors espanyols que treballen per al mercat americà i escoltarem a altres que han sigut premiats recentment, com Anabel Colazo, nominada en el saló del Còmic de Barcelona pel seu còmic Encuentros cercanos; o Agustín Ferrer, guanyador de premis a Héroes Comic Con València i el Saló del Còmic de Donostia per la novel·la gràfica Arde Cuba, sobre l’estància de l’actor Errol Flynn a Cuba als anys 50. I vindran molts més: Zarva Barroso (Don Barroso), Cristina Durán i M.A. Giner (El dia 3), Paco Roca (La encrucijada), Mikko (Tu futuro empieza aquí), Keko… S.M.

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.