Segarem ortigues amb els tacons

TEATRE FLUMEN. Gregori Gea, 15

El Teatre Flumen va encetar al gener el seu primer cicle de companyies valencianes amb l’obra Divinas palabras, d’Arrel Teatre. A febrer tindrem noves racions, com Al anochecer, de Juli Disla, i aquesta Segarem ortigues amb tacons que es va estrenar al Russafa Escènica de 2017. Es tracta d’una tragicomèdia que li dóna veu a una part de la societat que no fa mai soroll, les prostitutes. L’autor del text, Marcos Luis Hernando, ha volgut que deixem de veure-les a través de les finestres del cotxe i comencem a apreciar-les com a persones, que no creixen com a ortigues en la vorera dels camins. Els quatre intèrprets de la peça, vestits d’un blanc impol·lut, religiosament virginal, li donen dignitat a unes dones que no són tan diferents de nosaltres. AU

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.