palau web

Nits acústiques: Varry Brava

LA PLAZETA. Sant Bru, 16

Si el 2020 ha estat un any poc festiu, la publicació del divertidíssim i estiuenc cinqué disc dels Varry Brava, Hortera (Altafonte, 2020) a final d’estiu haurà donat almenys musicalment una idea de l’alegria de viure en els nostres trists mesos de mig tancament. «Hortera» com una idea de pop kitsch que la banda ha declinat al seu caprici: rosa caramel, una emoticona de caca coberta de purpurina, referències pop qui entren ací i allà i, fins i tot, una picada d’ullet rítmica de reggaeton en «Loco»… Musicalment, domina l’energia synthpop característica de la banda d’Oriola, ritmes ràpids, guitarres rugidores que ens ofereixen un parèntesi encantador durant aquesta pandèmia «de merda». Dir que estem histèrics davant la idea de trobar a aquests alegres lladres del pop en directe és un eufemisme. B.L.

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.