Sés

LA SALÀ. Campoamor, 52

Dalt l’escenari, la corunyesa Sés toca la guitarra espanyola o fa de pandereteira, tant li val, per acompanyar cançons amb lletra galega on anteposa l’emoció a l’afinació sense màcula. Amb actitud, sentit de l’humor i la fatxenderia que se li espera a una frontwoman que vol donar espectacle. Sempre orgullosament militant en causes com el feminisme, la reivindicació dels presos polítics o la defensa de llengües minoritàries com la seua que cal protegir. A La Salà presentarà els talls del seu últim treball, Liberar as arterias, on fa un recorregut per Amèrica de nord a sud, tot filtrat per la seua ànima de cantareiraBarreja sense pudor el rock, la tradició oral gallega, la cadència de la cançó d’autor llatinoamericana i l’actitud punk en concerts on interactua constantment amb el públic deixant opinions que completen els missatges de les seues cançons. Una dona valenta i contundent que no demana perdó quan no cal demanar-ho. AU
+entrades

También te puede interesar…

The Hanging Stars

DIMECRES 25/9, 21H. 15/19€
Divines guitarres pop, country psicodèlic i cosmic americana.

Truenorayo 2024

DEL DIJOUS 26 AL DISSABTE 28/9
Melenas, Stivijoes, La Milagrosa, Espineli, La Plata, Jimena Amarillo, El Buen Hijo i Bad Bangs en la 11 edició de Truenorayo.

The Stems

DIJOUS 19/9, 21.30H. 16/20€
El seu estil captura l’entusiasme i l’energia de la música dels anys seixanta amb un so increïblement retro.

Él mató a un policía motorizado

DIJOUS 19/9, 21H. 25/32€
Rock sònic, lletres apocalíptiques (però també contradictòries) i arpegis narcòtics que agermanen la diàspora argentina amb el públic local.

Fink

DUIMENGE 15/9, 20.30H. 20€
L’anglés ha captivat audiències per tot el món amb una veu única i melodies folk imbricades en una electrònica minimalista.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.