Vidamassana

Germans Villalonga, 1 (Benimaclet)

Enrica, una jove italiana enamorada d’Espanya, aterrà a València fa sis anys sentint com li bategava al cor la voluntat d’ajudar als altres. Això ja li venia de xiqueta i ací, amb tres anys de formació i esforç, va deixar de ser farmacèutica per convertir-se en naturòpata, una vocació que li ha portat a crear el portal vidamassana.net precisament mentre el seu fill creixia dins d’ella. Molt prompte i quasi a la volta van nàixer dos preciosos bebès que ara ocupen la seua vida a temps complet. A la web podem trobar professionals de diverses teràpies de salut naturals a través de les seues opinions, articles i materials, un calendari d’esdeveniments d’interès, productes naturals i una secció dedicada al benestar del bebè i del xiquet. Però a Enrica li faltava el cor del projecte, i l’herbolari que va obrir fa tres mesos a un cantó de Benimaclet és el lloc on parla, recomana, ajuda, ofereix tallers i dóna a conèixer teràpies alternatives a la bata blanca. Per a ella, la lluita que hi ha entre una i l’altra no té sentit i es posiciona al mig, com a balança que és! “Els medicaments poden salvar vides”, diu, “però les teràpies naturals també ajuden i serveixen per a llevar les pastilles quan les persones ens ensenyem a escoltar el cos”. Segons ella, hi ha d’haver una responsabilitat de la persona, “un compromís de canviar coses». Fer-se el blanc i negre i prendre’s la pastilleta del colesterol no val, amics. Amigues, el que Enrica ofereix és suport d’una professional de primera mà, que ha experimentat per si mateixa els beneficis de molts d’aquests remeis i que ara ens els posa en la safata per a canviar el món començant per nosaltres. Una vida més sana, com sona? MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.