FIDO

Terreta Neta

MERECEN LA PIERNA

Reverend Rafael Tramoyeres, 10

Un bonic dia, en un dinar d’amigues de Laura i Nuria, va sorgir el tema del traspàs de Terreta Neta a Benimaclet.  Laura: “Has vist en xarxes que una de les meues botigues favorites del barri busca un relleu?”. Nuria va obrir molt els ulls i se li va encendre la bombeta: – “Ho fem?”. I ho van fer. En dues setmanes estaven obertes i en marxa amb aquesta aventura concorde a una filosofia de residu zero, sostenible i local. Terreta neta és una botiga, sí, però va més enllà. Elles sempre diuen que és un espai d’educació ambiental i de transició cap a formes de consum més sostenible. Nuria adora qualsevol producte de les xiques de Maminat (amb una cosmètica natural fabulosa), i  Laura viu enamorada dels ciris de soja artesanals de Vivi, tot un vici! Per a elles, el tracte amb la gent a la botiga és del més enriquidor perquè poden aprendre i compartir idees, somnis i coneixements amb gent diversa i interessant. A més a més, saben que així contribueixen a fer que moltes persones del barri porten una vida més sostenible, on generen menys residus i un impacte negatiu al planeta, a banda d’ajudar al(e)s artesan(e)s, proveïdor(e)s locals i de proximitat, creant, a la fi, una economia més col·laborativa. Sens dubte, elles creuen en el canvi de paradigma, en la justícia social i climàtica i en els futurs potencials amb un món més just i més sa. T’hem convençut d’anar ja a Terreta neta o necessites encara més temps per a pensar en el planeta? MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.