FIDO

JIV 05

JORNADES D'IL·LUSTRACIÓ

DEL DIVENDRES 6 AL DIUMENGE 8/5
LA NAU. Universitat, 2

Disseny i il·lustració són dos disciplines que estan íntimament lligades. Ambdues seran homenatjades en la cinquena edició de les Jornades d’Il·lustració de València que se celebren en la València Capital del Disseny. Un cap de setmana amb mercadet d’il·lustracions on artistes com Miguel Monkc crearan “in situ”, entrevistes a autores, xerrades, tallers i música. El dissabte 7/5 hi haurà una acció solidària per Ucraïna amb la venda de mobiliari intervingut per Xëlon, Daniella Martí, Azucena González i Inma Carpena, i el diumenge 8/5 concert en directe d’Elia Casanova. Una ocasió única per descobrir la cultura visual que ens envolta. TERELO

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.