FIDO

IX Dimarts Negres d’Amnistia Internacional

SPORTING CLUB RUSSAFA. Sevilla, 5

Vivim moments de regressió. Cada dia boten exemples de com el poder viola amb molt poca vergonya els dret d’expressió, informació i opinió quan aquesta no combrega amb el sistema establert. La llei Mordassa és l’ardit més escandalós del sistema per inocular la por i que no gosem qüestionar la unitat d’Espanya, els Borbons, o la maquinària catòlica. Per això aquesta novena edició dels Dimarts Negres que organitza Amnistia Internacional enarbora el lema “acabem amb les mordasses”. Les tertúlies literàries giraran al voltant d’obres com Els sudaris no tenen butxaques d’Horace McCoy [15/1], Gomorra de Roberto Saviano [12/2], El conte de la serventade Margaret Atwood [5/3], Betibú de Claudia Piñeiro [2/4], Vestides per a un ball en la neu de Monica Zgustova [7/5] i Operación masacre de Rodolfo Walsh [4/6]. S.M. 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.