FIDO

IV Torrent Històrica

DEL DIJOUS 17 AL DIUMENGE 20/11
torrenthistorica.com

El festival de novel·la històrica de Torrent l’encapçala enguany Carmen Posadas presentant el seu nou treball en exclusiva, La llegenda de la peregrina, al voltant de la perla més famosa i extraordinària de tots els temps que passà de mà en mà des de Felip II a Elizabeth Taylor. També visitarà Torrent Històrica Andrea Frediani, un dels divulgadors històrics més reputats d’Itàlia i un supervendes amb la seua trilogia sobre Julio César, dictador. I un altre supervendes internacional, Oliver Pötzsch, un dels autors de ficció històrica més llegits a Alemanya que va tocar el cel amb La filla del botxí sobre una de les principals dinasties de botxins del seu país entre el segles XVI i XIX. Al programa trobem també noms com els del director de cinema Agustín Díaz-Yanes (Nadie hablará de nosotros cuando hayamos muerto), Berna González Harbour, Jose Manuel Fajardo i Alfonso Mateo-Sagasta, que protagonitzaran alguns dels encontres amb autors. I hi ha més: clubs de lectura, personatges fora de les pàgines, batalla d’escriptors… S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.