FIDO

III FAP. FACTORIA D’ARTS DE PATRAIX

factoriadepatraix.org

En la seua tercera edició, Factoria d’Arts de Patraix ve carregat d’activitats per a dinamitzar un barri que té molts artistes entre els seus veïns. En el carrer Salabert s’instal·larà la fira d’il·lustradors que també albergarà xarrades i presentacions de dibuixants com Lalo Kubala, Zarva Barroso, Gerard Miguel, Antonio Chumillas i col·laboradors de la revista Xiulit i Desfiladero Ediciones. El dissabte els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València intervindran cent bol·lards amb els seus pinzells, esprais i altres eines creatives, i també podrem gaudir d’art urbà en directe, concerts i activitats organitzades pels comerços del barri. G.T.

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.