FIDO

FoulART d’Atelier Arlette

arlette.es
@Atelierarlette
textiles@arlette.es

L’artista Arlette Olaerts és holandesa de naixement, mediterrània d’adopció i nòmada de cor. Arribada a Espanya fa trenta anys, ha treballat ací més de quinze com a fotògrafa professional, i des de 2019 afegeix el seu projecte FoulArt d’Atelier Arlette a la seua taula de fusta en Campanar. El seu somni? Plasmar la seua essència en forma d’art colorit a fulards de seda natural pintats a mà. Els FoulARTS d’Arlette són moda i art combinats en peces úniques i avantguardistes. El procés és completament manual, de vegades tria els colors i es llança a pintar, d’altres té una idea clara del disseny i moltes només es deixa portar pel flow. Cada FoulART està numerat, signat, és únic i fet amb tota l’estima del món. Pots trobar-los en València al Museu de la Seda, a la galeria Sammy Art i a la tenda digital arlette.es. A més a més, dóna cursos per aprendre a pintar sobre aquest material. Poder viure del seu art és tot un repte, però ella és una dona valenta, amb una força increïble i un art que de segur t’enamorarà per sempre. El seu darrer somni és muntar tallers en Àfrica i treballar amb dones que ho tenen més difícil per a guanyar-se la vida. Què t’has enamorat? Doncs, FoulART! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.