Avellana de Benassal 2020

@benassal_

De 2015 ençà, Benassal (Alt Maestrat) celebra ser un dels nuclis més importants de l’avellana valenciana. De mitjan octubre al 8 de novembre ofereixen un seguit d’activitats, ara adaptades a les mesures higièniques pertinents, al voltant d’aquest fruit de tardor. Poc present en la cuina valenciana més general, el clima i les circumstàncies geogràfiques de Benassal són molt propicis per al conreu d’esta fruita seca. Diverses botigues de Benassal ofereixen, a banda de l’avellana local, productes elaborats a base d’aquest fruit, com ara coques, pastes i rosegons, formatges i llonganissa seca, etc. A banda també trobareu una mostra i degustació de productes i  quatre restaurants de la vila que ofereixen menús tematitzats a base d’avellana. Allargueu-vos a la vila de Benassal i degusteu aquest fruit únic valencià. Més informació al perfil @benassal_ d’Intagram. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.