FIDO

9 Plaça del Llibre

PL. AJUNTAMENT
placadelllibre.com

La providència ha volgut que enguany coincidisquen a l’octubre la “primaveral” Fira del Llibre de Vivers [14-24/10] amb la Plaça del Llibre dedicada a difondre llibres escrits en valencià a la plaça de l’Ajuntament. Aquest aparador, el més gran de llibres en valencià, oferirà vora 3.000 títols de tots els gèneres d’autors com Mercè Climent, XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida per Somiant amb Aleixa (Bromera, 2011); Carme Cardona, recentment guardonada amb un Premi Lletraferit per la seua novel·la juvenil La casa invisible; Xavi Sarrià, l’ex-cantant d’Obrint Pas que ja compta la dotzena d’edicions del seu llibre de 2014 Totes les cançons parlen de tu; Sergi Durbà, que va començar publicant Camins al sud (Germania, 2012) sobre les peripècies d’un professor de valencià —com ell— en terres castellanoparlants, o Renata Viganó, de la qual Editorial Afers acaba de publicar la reconeguda L’agnese va morir (1949), sobre l’experiència de l’autora dins de la resistència italiana durant la Segona Guerra Mundial. I com no, ocuparà el seu lloc d’honor a la plaça Rafa Lahuerta, el responsable de fenomen editorial Noruega. A més de venda de llibres hi haurà presentacions, tertúlies, taules redones, signatures, contacontes, concerts i una llibreria virtual que ofereix la compra en línia d’uns 15.000 títols en valencià. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.