FIDO

3a Fira de l’Edició Independent

DEL DIVENDRES 22 AL DIUMENGE 24/9
Pl. REINA.

Quaranta expositors dibuixen fileres en la plaça de la Reina per a la celebració de la tercera edició de la Fira de l’Edició Independent organitzada per l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV), un gran aparador per a les publicacions diverses, agosarades i independents. L’esdeveniment literari compta amb la participació d’editorials independents valencianes i d’altres punts de l’estat (Drassana, Pre-Textos…), de llibreries temàtiques (La Repartidora, Bartleby…) i de creadors i creadores que practiquen l’autoedició il·lustrada mitjançant fanzines, làmines o artesania. Vet ací Elías Taño. De matí les activitats estaran centrades en el públic familiar mentre que les vesprades venen amb micro obert poètic, presentacions de llibres i signatures d’autores com Laura Torné (La maternidad real en versos y chorradas, de Litera Libros) o Luci Romero, a la que entrevistarem en la nostra edició d’estiu a propòsit del seu llibre El arte de contar la naturaleza (Barlin Libros). AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.