The Chameleons + Fran Lenaers Dj

16 TONELADAS. Ricard Micó, 3 

The Chameleons torna per transportar-nos a aquells sons dels vuitanta, quan junt a d’altres bandes britàniques encapçalaven el moviment after punk i no deixaven de sonar en qualsevol sessió d’aquelles emblemàtiques sales de València i voltants que se situaven en l’avantguarda musical. Els mancunians editaren en 1986 Strange times, el seu tercer treball, considerat un dels millors discos d’aquell moviment. Aquesta vegada la banda de Mark Burgess interpretarà íntegrament aquesta peça històrica per delectança d’alguns que ja els pogueren gaudir en aquella època i també per a gent de noves generacions. Al final del concert la festa continuarà en la cabina amb Fran Lenaers, mític DJ de Spook coneixedor de primera mà d’aquella època daurada de la nit valenciana. V.CASAÑA 

También te puede interesar…

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.