palau web

Festival pops marítims 2021

VELES E VENTS. Moll de la Duana, s/n

El festival Pops Marítims torna amb una proposta heterogènia i interseccional que promou la diversitat també dins de l’espectre musical. Manté el seu caràcter d’altaveu de noves propostes des d’una perspectiva molt més reflexiva amb el procés de canvi constant en què vivim immersos. El mosaic musical inclourà: la música d’arrel popera de Sandra Monfort, els sons introspectius de Laura Esparza i Carlos Esteban, la presentació del nou treball del grup La Plata, el lo-fi pop de Sebastián Cortés, les musiques d’arrel angolesa de Pongo, la nova imatge rock d’Anouck (amb The Band), el flamenc contemporani de Queralt Lahoz i la música urbana d’ànima africana de Paranoid 1996. Una autèntica celebració de la fusió i el retrobament a la vora de la Mediterrània. CARLES PLAS
+entrades

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.