palau web

Adiós amores + Íñigo Soler

DISSABTE 28/1, 20H. 12€
TEM. Pl Rosari, 3

Adiós Amores i Íñigo Soler fusionaran els seus estils en la sisena edició de l’Atomic Art, una celebració anual en la qual música i altres disciplines artístiques conjuguen el mateix idioma durant tot un dia. Imán Amar (guitarra i veu) i Ana Valladares (guitarres, sintetitzadors i veu) són Adiós Amores, un duet andalús de pop atemporal que es situa entre la psicodèlia i la malenconia. Des de 2020, any en el qual es va iniciar el projecte musical, han llançat senzills com “Charlotte”, “La fuente” i “Sol de ayer”, amb referències musicals que van des de Jeanette a The flaming lips, passant per sons actuals com els de La femme o Melody’s echo chamber. D’una altra banda, amb Cosas que decir a tiempoÍñigo Soler transforma les seues notes personals en una espècie de diari sonor. En el seu últim treball explora el poder terapèutic de les paraules, reflexions cantades que parlen de la importància de tancar etapes o de demanar ajuda quan es necessita. ALBA NADAL

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.