f1a15adf-b04e-59c7-fb0f-980adac2539a
Clàssica | Música
Jueves 12/8 de 2021   22.00
Teatre romà de Sagunt
Sagunt (Zona + Alla…)
16/24€

JAMES RHODES
El pianista i escriptor James Rhodes converteix el concert clàssic tradicional en una autèntica experiència inclusiva. El músic anglés, feliçment establit a Espanya, comparteix en els seus concerts el seu amor i passió per la música i aconsegueix que cadascun dels membres del públic es connecte amb ell i amb els grans compositors que presenta i interpreta. Rhodes és, a més, un estupend i singular comunicador que amb una mescla única d’enginy i sentit de l’humor comparteix coneixements fascinants i aconsegueix que els temes seriosos, com la música clàssica, es convertisquen en accessibles per a tots.

Amb l’afany de sacsejar la pols que sembla que a vegades envolta a aquest gènere musical, Rhodes ofereix una mirada renovada i un format de concert totalment revolucionari en el context de la música clàssica. L’artista britànic ha encunyat un tipus de recital propi i personal, on, a més de tocar, contextualitza les obres que interpreta i compte sobre l’escenari la història i anotacions biogràfiques dels compositors.

Amb aquests singulars concerts James Rhodes s’ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica en el món, gràcies als seus gires i concerts en tota mena de festivals i sales, així com diversos documentals sobre la seua figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques i espanyoles.

Carismàtic i molt talentós, James Rhodes creu absolutament en el poder de la música clàssica: “M’agradaria en aquest concert convidar a l’espectador a escapar del món cada vegada més boig en el qual vivim i recarregar-nos una mica les piles”.

Aclamat per la crítica pel seu haver desenvolupat un estil propi, Rhodes aporta un toc molt personal a cadascuna de les seues actuacions que mostren l’experiència de la música en primera persona, desfent l’halo de solemnitat que embolica a la música clàssica per a acostar-la al gran públic.

Programa: Beethoven Sonata in E minor Op 90 13’ Brahms Rhapsody in G minor 6’ Brahms Intermezzo in E Flat 6’ Beethoven Sonata in C major Op 53 ‘*Waldstein’ 24’

Teatre romà de Sagunt Zona + Alla…

Pl. Facundo Roca, s/n
46500 Sagunt