f1a15adf-b04e-59c7-fb0f-980adac2539a
Escénicas
Sábado 7/8 de 2021   22.00
Teatre romà de Sagunt
Sagunt (Zona + Alla…)
10/18€

CARTA
CASA CONVENIENTE / ZONA NÃO VIGIADA
A “Carta”, Mónica Calle continua plantejant les següents preguntes: com continuem? Com resistim i com superem, individualment i col·lectivament? I com, en aquest procés, és possible rescatar l’alegria, i el plaer?

A partir de la interpretació en escena de la Simfonia núm. 7 de Ludwig van Beethoven – utilitzant bucles constants, reproduccions vocals i moviments físics repetitius – repta, una vegada més, als intèrprets a reflexionar conjuntament. Un lloc de qüestionament que sorgeix del cos, de les seues limitacions i capacitats de superació, o no. La innocència de l’intent. La meravella de l’error, del fracàs. El rigor. La transcendència. L’estranyament. Renovar-se.

Aquest nou espectacle, Carta, forma part d’un procés de recerca que ha acompanyat Mónica Calle els darrers 7 anys, titulat “Ensaio Para Uma Cartografia”, en la qual ha estat treballant la música clàssica i la dansa des de la perspectiva del teatre. En aquest nou treball, el títol del qual està relacionat amb la paraula cartografia (carta en llatí), Mónica convida un grup de 15 músics clàssics professionals que juntament amb el repartiment de 15 actrius tornaran a aquesta pregunta inicial: com continuem i com tornem a començar? Pregunta que adopta formes noves davant les circumstàncies que vivim tots avui. L’obra artística com a lloc de resistència i humanitat.

Teatre romà de Sagunt Zona + Alla…

Pl. Facundo Roca, s/n
46500 Sagunt