CARTEL RESSONA
Música
Viernes 28/8 de 2020   22.30
Sagunt
Sagunt (Zona + Alla…)
Entrada libre

El Ressona torna disposat a recuperar l’escena musical davant la nova normalitat. La quarta edició del festival posarà ritme a les nits d’estiu de Ciutat Vella amb totes les garanties de seguretat, aportant un collage musical format per gèneres com el powerpop, el garage, el folk, la cúmbia o l’electrònica. De grups emergents a artistes consagrats, de propostes de la terreta a grups procedents del circuit de sales i festivals, el Ressona aposta per l’escena musical amb més força que mai. Història, oci i cultura aniran de la mà cada divendres d’agost als peus del Teatre Romà de Sagunt.

Mausoleo i Pantocrator inauguraran la present edició el pròxim 7 d’agost. La banda valenciana pujarà a l’escenari del Ressona per a presentar l’avançament del seu pròxim disc, “En el final”. Mausoleo ha viscut un creixement vertiginós des que isquera al mercat el seu primer EP, ‘Extraño’. Amb temes com “Paralelo”, la banda s’ha proclamat com un dels grups de post-punk més destacats de l’escena valenciana i a Sagunt oferirà el seu primer concert a la Comunitat després de la desescalada. D’altra banda, Pantocrator portarà a Sagunt temes dels seus primers treballs, ’La Masacre de Putis’ o ‘Villacapullos’, així com el seu nou single, “Putas de Internet”.

Una altra de les bandes de l’edició, L’Exotighost (14 d’agost), portarà a les faldes del Teatre Romà els temes del seu àlbum debut, ‘La ola oculta’, una de les poques aproximacions que s’han fet a Espanya cap al gènere musical de l’exòtica. El grup madrileny intentarà fer sucumbir al públic a la seua atmosfera hawaiana futurista a ritme de marimba, ukulele i guitarra elèctrica.

Da Souza i Le Parody (21 d’agost) protagonitzaran el segon doble concert del Ressona. El quintet mallorquí Da Souza endolcirà la nit del divendres amb temes del seu cinqué treball ‘Salsa agredolça’, una càpsula de realisme màgic musical. Més tard, Sole Parody, és a dir, Le Parody, retrà culte al melodrama amb sons pròxims al pop fosc i el folk electrònic. L’andalusa interpretarà cançons de ‘El porvenir’, així com el seu últim single, “La puerta”.

La quarta edició del Ressona es tancarà amb el doble concert de Colectivo Da Silva i Playback Maracas (28 d’agost), el més estiuenc del certamen, amb temes pop i electrònica. D’una banda, el grup granadí tocarà alguns dels hits que han marcat la seua trajectòria musical com “Bolitas”, “Marina d’Or” o “Poliamor”. D’altra banda, el duet barceloní oferirà una sessió d’electrònica amb temes del seu treball ‘Playback Maracas and The Electronic Moon Orchestra’, ple de ritmes robotitzats i loops que obligaran el públic a ballar sobre les roques del centre històric de Sagunt.

Totes les actuacions del Ressona seran gratuïtes i es realitzaran al costat de la Plaça del Restaurador Facundo Roca Ribelles de Sagunt. Els horaris i els detalls de cada concert es poden consultar al web https://ressona.es/.

Sagunt Zona + Alla…

Sagunt
46500 Sagunt