Captura de pantalla 2017-05-23 a las 19.33.13
Altres
Viernes 9/6 de 2017   17.30
Cauce del río Turia
Valencia (Altres)
Entrada libre

La Fira Alternativa de València celebra en 2017 la seua trentena edició. Complim trenta anys inspirant consciències en la ciutat de València. En esta nova cita, que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juny, volem commemorar les tres dècades que hem compartit i recordar la Fira des dels inicis fins ara.

Una mirada arrere carregada de futur que inspira el cartell de la trentena edició. En estos trenta anys d’història hem dirigit la nostra mirada a la consciènciaantinuclear,ladefensademitjansdecomunicacióalternatiusi la llibertat d’expressió, l’antimilitarisme, el feminisme, el treball, el territori, els col·lectius “Salvem”, l’educació lliure, la defensa animal, la justícia social, la vida rural i la lluita contra els desnonaments i un habitatge digne para totes les persones.

Tres dècades oferint alternatives!

La Fira ha sigut tot este temps una eina de difusió del treball artesanal, l’alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflectix a través de les accions, de les persones i els col·lectius que participen en la Fira. Estos trenta anys no haurien sigut possibles sense el treball de les persones voluntàries que col·laborem de forma desinteressada en l’organització de la Fira Alternativa de València a través del col·lectiu Caleidoscopio, que no rep subvencions ni remunera les persones voluntàries que participen en cada edició.

Fidels a la nostra essència, la trentena edició mostrarà l’artesania de proximitat, organitzarem tallers, xarrades i coneixerem als col·lectius socials que lluiten per un altre món possible.

de música diferents – pop, folk, reggae, rock, blues, swing, ska i jazz- ompliran l’escenari els tres dies de manera ininterrompuda des de les 18 hores del divendres 9 de juny fins a les 22.30 hores del diumenge 11 de juny: Pau Alabajos (Torrent), Pool Jazz (Paiporta), Radie Rude (Alaquàs), CIFU (Silla), Malafé (València), Víctimes Civils (Alcoi-Sant Vicent del Raspeig), Els de el Jonhy (València),SES (Galicia) i Don Fito &*Crislah (El Cabanyal), El Xic de Bétera són els grups seleccionats en la 30a edició. Al costat d’ells, en horari matinal i per als més xicotets: Dani Miquel (l’Alcúdia), la Jove Muixeranga de València, Tres Fan Ball (Picanya – Catarroja).

Hi haurà dos carpes amb propostes de diverses: xarrades, presentacions de llibres, projecció de documentals i una acció d’Amnistia Internacional “Foto -Abraçar a l’Estàtua de la Llibertat – Acció de la campanya d’AmnistiaInternacional:”EUA,NIODI,NIPOR”

El col·lectiu Caleidoscopio, organitzador de la Fira Alternativa es va plantejar fa 30 anys que este espai era la forma d’expressió i difusió més genuïna i coherent. No som organitzadors de fires, només vam sumar forces per a organitzar la Fira Alternativa cada any i plantar la nostra llavor. Un trajecte que no hauria sigut possible sense tots vosaltres. Així que us esperem en la Fira Alternativa un any més.

Cauce del río Turia Altres

Cauce del río Turia
Valencia