Hip-hop ♪ | Metal ♪ | Música | Rock/pop ♪
Sábado 10/9 de 2016   21.00

(Zona + Alla…)
Entrada libre

 

XXIII NIT DE ROCK D’ALBALAT DELS SORELLS

La Nit de Rock d’Albalat compleix la seua 23na edició amb un cartell molt atractiu

Un any més, i ja en van 23, la Nit de Rock d’Albalat dels Sorells omplirà de nou el recinte del Parc de Cantavella per oferir com sempre un Festival de Música divers, compromès i sobre tot festiu. La cita és el proper dissabte 10 de setembre a partir de les 21h.

Serà una festa de música, ball, cants, i també de conscienciació i reivindicació.

La Nit de Rock d’Albalat dels Sorells és un Festival de Música que es realitza a la nostra localitat des de 1994. Amb el seu caràcter plurimusical, reivindicatiu, popular i sobretot festiu, la Nit de Rock porta molts anys acostant la música en directe a tot el nostre territori amb l’objectiu d’oferir un bon festival amb diversitat d’estils musicals per a que siga a gust de tots. I a més amb entrada lliure perquè no s’ho perda ningú.

Ha tingut sempre en l’autofinançament i l’autogestió la seua manera de funcionar. Un Festival reivindicatiu, fidel al seu estil, que sempre ha apostat pels fantàstics grups valencians que tenim, per la defensa de l’Horta de València i la defensa dels nostres drets col·lectius.

Protegim L’Horta Nord

El lema d’aquest any és: Protegim L’Horta Nord, com és habitual amb un to crític amb el que està passant a la nostra terra i sobretot amb la nostra terra de cultiu i els nostres incansables llauradors, deixats de costat per les administracions des de fa ja massa temps.

Cartell de grups

Aquest any el cartell està format quasi al complet per grups de la nostra terra i que canten en la nostra llengua, un dels principals propòsits del nostre treball: poder donar un gran altaveu a la genial música que es fa en la nostra terra.

Els grups que hi actuaran són:

SKATUTTIPRESTO
HERBA NEGRA
GÀTACA
INÈRCIA
ASSEKES
IRON TIES

I com els darrers anys l’amenització abans i durant el Festival correrà a càrrec de la BATUKADA BORUMBAIA.

Diversió I festa assegurades!!

També hi haurà al llarg de la jornada mercat d’artesania, paradetes, merchandising, etc.

El Col·lectiu Jove d’Albalat, associació que organitza el Festival, ha posat en marxa una recaptació de fons mitjançant la plataforma Verkami. D’aquesta manera i amb el suport de la gent es podrà oferir un millor festival, cada vegada amb millors bandes, millor equip de so i millors serveis. Aquest és l’enllaç per a fer les aportacions:

http://www.verkami.com/locale/ca/projects/15535

EVENT OFICIAL DE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1763576147214100/

TWITTER: @nitderokalbalat

Zona + Alla…