med_ORQUESTRA-DE-VALENCIA-1
Jazz ♪ | Música
Jueves 11/7 de 2019   19.30
Palau de la Música
Valencia (Zona Aragón)
15€

Entre les grans estreles internacionals i nacionals que han confirmat la seua presència en el veterà festival del Palau destaquen noms com ara Madeleine Peyroux, Bobby McFerryn, Kenny Barron i, per primera vegada a València, Kyle Eastwood, Amadou & Mariam and Blind Boys of Alabama i Gregory Porter. Juntament amb ells, també ocuparan l’escenari figures emergents com Melissa Aldana i, així mateix, s’ha previst una destacada presència de jazz valencià i en femení, com és el cas de Nes.

Com en les últimes edicions, el festival ix dels murs del Palau i s’estendrà per diferents punts de la ciutat. S’han programat huit actuacions, obertes al públic, que es podran gaudir en cinc barris i en tres pobles de València. A més, hi haurà onze actuacions gratuïtes, dos d’elles als jardins del Palau. En conjunt, els preus de les entrades del cartell oscil·laran entre els 3 i els 40 euros.

A més, s’ha reservat un espai ben definit per al jazz valencià, que estarà representat per diversos projectes de qualitat. L’Orquestra de València actuarà el 2 de juliol en el marc del Festival Serenates (al centre Cultural La Nau), amb un concert solidari en favor de l’associació Galgos 112, que serà dirigit per Beatriz Fernández, i que comptarà amb les actuacions del trompetista Rubén Simeó i el pianista Óscar Oliver. Deu dies després, l’artista Abe Rábade i el seu trio presentaran el projecte «Tránsitos».

Per part seua, la Banda Municipal presentarà el 27 de juny, als jardins del Palau, un programa de fusió amb l’artista Martirio. La Sala Rodrigo acollirà l’actuació de Nes, la nova revelació del jazz mediterrani, el 4 de juliol; Perico Sambeat’s Electric Bath Ensemble, amb un tribut a Don Ellis, el 6 de juliol, i Albert Palau’s Flight Mode Quintet / Vicente Espí Quartet Espiral, l’11 de juliol. El festival arrancarà el 26 de juny amb l’actuació de Pepe Rivero Yoruba Latin Project, que donarà pas, l’endemà, al programa de fusió que unirà la Banda Municipal i Martirio.

Palau de la Música Zona Aragón

Albereda, 30
46023 Valencia