CARTELL CINEMASCORE 2021
Altres
Sábado 6/2 de 2021   19.00
UJI
Castelló (Zona Aragón)
6/15€

El Cinemascore ‒ Mostra de música en directe i cinema, és un festival únic en la seua espècie, amb la idea clara de crear esdeveniments en els quals cinema i música estiguen íntimament lligats a l’escenari. Un espai en el qual els artistes interpreten, en directe, la seua particular i exclusiva versió sonora per a la pel·lícula que es reprodueix en la pantalla. Amb propostes singulars, i quasi exclusives, el Cinemascore ofereix la possibilitat de gaudir del cine i de la música en directe d’una forma diferent, on les sensacions poden ser molt enriquidores. El Cinemascore és un projecte organitzat des de l’Aula de Cinema i Creació Juvenil de l’UJI i la promotora Born Music.

Preu: 8 € – Tarifa reduïda: 6 € / Abonament: 15 €

Le Parody és el projecte musical encapçalat per l’andalusa Soledad Sánchez Parody. Indagant en la tradició musical andalusa i connectant-la amb nous sons electrònics, Le Parody és una artista global que utilitza vímets locals, uneix aspectes socials, polítics i personals i aconsegueix així crear un univers únic que l’associa amb una nova generació d’artistes que recuperen sense complexos velles tonades i ritmes per a actualitzar-los. Experimenta des del folklore però amb vocació popular, cus cobles i quejíos flamencs amb beats i samplers amb una naturalitat sorprenent.

El espíritu de la colmena
Espanya. 1973. Color. 98 min. TP
Direcció: Víctor Erice
Guió: Ángel Fernández Santos, Víctor Erice
Sinopsi: En un xicotet poble de Castella, en plena postguerra a mitjan anys quaranta, Isabel i Ana, dues germanes de vuit i sis anys respectivament, veuen un diumenge la pel·lícula El Doctor Frankenstein. A la xicoteta la visió del film li causa una impressió tan gran que no deixa de fer preguntes a la seua germana major, que li assegura que el monstre està viu i s’oculta prop del poble.

UJI Zona Aragón

Av. Vicent Sos Baynat, s/n
12071 Castelló