CARTELL CINEMASCORE 2021
Altres
Viernes 5/2 de 2021   19.00
UJI
Castelló (Zona Aragón)
6/15€

El Cinemascore ‒ Mostra de música en directe i cinema, és un festival únic en la seua espècie, amb la idea clara de crear esdeveniments en els quals cinema i música estiguen íntimament lligats a l’escenari. Un espai en el qual els artistes interpreten, en directe, la seua particular i exclusiva versió sonora per a la pel·lícula que es reprodueix en la pantalla. Amb propostes singulars, i quasi exclusives, el Cinemascore ofereix la possibilitat de gaudir del cine i de la música en directe d’una forma diferent, on les sensacions poden ser molt enriquidores. El Cinemascore és un projecte organitzat des de l’Aula de Cinema i Creació Juvenil de l’UJI i la promotora Born Music.

Preu: 8 € – Tarifa reduïda: 6 € / Abonament: 15 €

José Venditti és un compositor i artista audiovisual argentí resident a Madrid. Venditti està interessat a entendre les construccions socials musicals i enfrontar-les. La lluita sonora entre allò conegut i comprensible i allò encara desconegut i abstracte i les tensions que es creen en aqueix enfrontament. Amb el saxofon com a principal instrument, José Venditti va treballant amb el seu so des de la deconstrucció dels patrons clàssics, amb l’exploració de noves estètiques sonores de l’instrument mitjançant el processament digital i la seua hibridació amb instruments electrònics i sintetitzadors.

Dear Werner (Walking on Cinema)
Espanya. 2020. Color. 80 min. TP
Presentació a càrrec del director
Direcció i guió: Pablo Maqueda
Música: Jose Venditti
Sinopsi: El 1974, Werner Herzog va caminar des de Munic a París, un acte de fe per a evitar la mort de la seua mentora Lotte Eisner. El 2020, un jove cineasta camina seguint les petjades d’Herzog en un acte d’amor cap a un dels millors cineastes del nostre temps.

UJI Zona Aragón

Av. Vicent Sos Baynat, s/n
12071 Castelló