CARTELL CINEMASCORE 2021
Altres
Domingo 7/2 de 2021   19.00
UJI
Castelló (Zona Aragón)
6/15€

El Cinemascore ‒ Mostra de música en directe i cinema, és un festival únic en la seua espècie, amb la idea clara de crear esdeveniments en els quals cinema i música estiguen íntimament lligats a l’escenari. Un espai en el qual els artistes interpreten, en directe, la seua particular i exclusiva versió sonora per a la pel·lícula que es reprodueix en la pantalla. Amb propostes singulars, i quasi exclusives, el Cinemascore ofereix la possibilitat de gaudir del cine i de la música en directe d’una forma diferent, on les sensacions poden ser molt enriquidores. El Cinemascore és un projecte organitzat des de l’Aula de Cinema i Creació Juvenil de l’UJI i la promotora Born Music.

Preu: 8 € – Tarifa reduïda: 6 € / Abonament: 15 €

Joana Serrat s’ha convertit en una de les artistes catalanes amb major projecció internacional. La seua música sona càlida, pròxima, universal i captivadora. Amb unes coordenades musicals marcades per l’Americana, però també per la tradició folk britànica, Serrat ens submergeix amb delicadesa en un món de paisatges oberts i horitzons esperançadors, amb nostàlgia però sense tristesa. Seguint el seu propi camí i convertint els xicotets detalls en senyal d’identitat, la seua proposta creix pas a pas amb calma i amb la seguretat que en el trajecte es troben les meravelles de la vida.

Una historia verdadera
EUA. 1999. Color. 112 min. TP
Títol original: The Straight Story
Direcció: David Lynch
Guió: John Roach, Mary Sweeney
Sinopsi: Alvin Straight és un xacrós ancià que viu a Iowa amb una filla discapacitada. A més de patir un emfisema i pèrdua de visió, té greus problemes de maluc que quasi li impedeixen romandre dempeus. Quan rep la notícia que el seu germà Lyle, amb qui està enemistat des de fa deu anys, ha patit un infart, malgrat el seu precari estat de salut, decideix anar a visitar-lo a Wisconsin. Per a això haurà de recórrer uns 500.

UJI Zona Aragón

Av. Vicent Sos Baynat, s/n
12071 Castelló