Altres
Miércoles 23/6 de 2021   20.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

El Botànic us convida a celebrar la nit de Sant Joan mitjançant una vetllada màgica i botànica d’allò més especial. Una activitat gratuïta per gaudir de l’ambient nocturn del Jardí i descobrir els secrets etnobotànics que amaga aquesta festivitat del nostre territori, amb la qual celebrem l’arribada del solstici d’estiu.
Les carxofetes de Sant Joan, la berbena, la flor de Sant Joan, les falagueres de la Calderona, les corones de vidriella… i és que són tantes les llegendes sobre plantes que giren al voltant d’aquesta nit, que hem convidat als coneguts experts Daniel Climent i Ferran Zurriaga, tots dos autors de l’Herbari de la revista Mètode, a donar una xarrada al nostre Jardí on es detallaran tot tipus de curiositats vegetals en aquest sentit.
Després de la conversa podreu participar d’una visita guiada nocturna pels racons més especials del Jardí, de la mà dels nostres botànics. A més a més, visites i xarrades, estaran amenitzades per la música de Manuel Segarra (violí), David Forés (celo) i Toni Cotolí (guitarra). Una experiència màgica que no us podeu perdre!
I si voleu obrir boca, us convidem a llegir la sèrie d’articles que Daniel Climent, col·laborador d’espores, ha publicat sobre les plantes de Sant Joan a la nostra publicació digital.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia