Confèrencia-Debat
Viernes 7/9 de 2018   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Centre del Carme ha iniciat el seu programa ‘Trajectòries’ de revisió de trajectòries d’artistes i col·lectius valencians amb l’obra de l’escultora Teresa Cebrián (Losa del Obispo, València, 1957). ‘El llarg viatge’, que es pot veure fins al 23 de setembre, repassa 35 anys de creació artística, que es resumeixen en 14 conjunts escultòrics o instal·lacions.

La lluita contra el masclisme dins i fora de la llar, la presa de decisions sobre la maternitat, els vincles familiars, la infància, la maduresa, la resiliència i el dolor com una cosa inherent al cicle vital, són els temes principals d’aquest projecte. Sobre aquests temes es reflexionarà el proper 7 de setembre en una taula redona on també es presentarà el catàleg de la mostra.

La taula estarà integrada per Maite Beguiristain, professora titular d’Estètica i Teoria de les Arts; Orlando Britto, director del Centre Atlàntic d’Art Contemporani, i Pilar Tébar, presidenta de l’Associació Valenciana de Crítics d’Art, i moderada per la comissària de l’exposició, Marisol Salanova.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia