Captura de pantalla 2021-04-23 a las 16.27.16
Escénicas
Viernes 14/5 de 2021   18.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
8/9€

Cabanyal Íntim fa deu anys abraçant “El Temps” com a lema d’aquesta edició tan especial. El temps és origen, destí i memòria, i sobre ell hem cavalcat amb les arts escèniques més inquietes i estimulants allotjant el talent, l’originalitat i la saba nova en les llars del nostre barri i d’altres espais singulars. Durant aquesta dècada de recorregut —únicament interrompuda forçosament l’any passat per la irrupció de la pandèmia—, hem crescut gràcies a la participació del sector escènic de la nostra ciutat, tant del consolidat com de l’emergent, i a la fidelitat d’un públic entregat. I, més enllà dels obstacles, cada primavera, fidels al rellotge de l’entusiasme i la resistència, continuem estrenant moments i experiències artístiques irrepetibles. Temps per a crear, reflexionar, avançar, per a seguir en el camí i amprar per un instant els versos d’Antonio Machado en la commemoració del 82 aniversari de la seua mort: “Todo pasa y todo queda, pero lo nuestro es pasar, pasar haciendo caminos”, caminos del Cabanyal. El temps no es deté mai i vola lliure. Gràcies a tots i a totes per fer possible aquest festival i continuar volant, ara sí, un any més i sense xarxa, amb Cabanyal Íntim, “golpe a golpe”, vol a vol. Equip del Festival Cabanyal Íntim

Theme Park Cabañal, Colectivo Miss Panamá
Tour distòpic i ficcionat per un futur barri del Cabanyal convertit en parc temàtic. Una mirada del present amb perspectiva arqueològica que permet al visitant experimentar escenes quotidianes del barri abans de l’era del cataclisme. FAKE IS THE NEW REAL THING.
FITXA ARTÍSTICA:
Producció: Colectivo Miss Panamá / Autoria i direcció: María Salguero Salas / Intèrprets: María Salguero, Blanca Añón, Virginia Roig, Julian Hackenberg / Localitzacions: Blanca Añón, María Salguero / Espai sonor: Virginia Roig / Vestuari: Blanca Añón, María Salguero/ Tècnic:JorgeGaray.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia