Cinema
Viernes 15/1 de 2016   22.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
6/8.00€

¡Vuelven los Dasuisa! De Vengamonjas

Da Suisa és una sèrie en la qual el duo català, Venja monjas, realitzen “remakes” de memòria dels capítols que més records de Los Simpson. Ara, la família més repugnant de la xarxa arriba a València amb la seua segona temporada sota el braç on estrenaran tots els seus capítols amb xou en viu i la presència dels quals han ideat semblant gamberrada.

Els Venja Monjas són un dels símbols més punxants del post-humor sorgit en la xarxa de fa alguns anys. Símbol tant de la cultura trash mitjana i amants de ‘el *youtubesco’ en general, el duo català que componen Xavi Daura i Esteban Navarro ha aconseguit traspassar la barrera de duo-còmic. I és que, “alhora que renoven des de les xarxes socials i la pantalla xicoteta els postulats humorístics d’antològiques duplas d’humor estatal com a Martes y trece, Cruz i Raya o Afemino y Cansado, han sabut crear una espècie de marca.” “Fer un Venja Monjas” és ja fer una sort de curtmetratge o capítol d’una falsa pel·lícula per episodis.

De la seua última proposta, la revista Mongolia ha dit: “En Da Suisa la línia que separa el sublim i el ridícul és més fina que mai, i l’equilibri en el tall es deu íntegrament al talent de Venja Monges.”

 

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia