Altres
Sábado 26/5 de 2018   11.00
La Punta
València (Altres)
Entrada libre

Els passats dies 10 i 11 de març tingué lloc a la Punta SENSEMURS, I Trobada de Muralistes per l’Horta, un encontre amb creadors* d’art urbà d’àmbit internacional, que varen realitzar les seues obres sobre diverses parets de cases i edificis de la pedania. Una mostra d’art compromès, concebuda per a donar visibilitat a la problemàtica d’un punt de la ciutat històricament desterrat i que val la pena conèixer. El projecte SENSEMURS va rebre el I Premi Còmic i Desenvolupament Social atorgat per la Fundació Divina Pastora.

Aquella trobada va estar organitzada per la plataforma Horta és Futur. No a la ZAL, com a part de la campanya Aturem la ZAL. Recuperem La Punta, que té com a objectiu la paralització del Pla Especial de la ZAL de València i l’inici d’un procés de participació ciutadana. La Punta hauria de recuperar la seua funció tradicional i formar part d’un veritable corredor de trama verda que connecte el jardí del Túria, el Parc de Desembocadura del riu i el Parc Natural de l’Albufera.

La plataforma ha programat quatre nous recorreguts acompanyats, per a ubicar i comentar els murals així com el context urbà i històric que els ha acollit.

Calendari:
Divendres 11 de maig a les 18.00 hores
Divendres 18 de maig a les 18.00 hores
Dissabte 26 de maig a les 11.00 hores
Dissabte 2 de juny a les 11.00 hores
El punt de trobada serà el xalet del doctor Bartual (carrer Advocat Alberto Esteve).

* Artistes: Aryz, Blu, Borondo, Escif, Anaïs Florin, Hyuro, Liqen, Luzinterruptus, Daniel Muñoz SAN, Sam3 i Elías Taño.

La Punta Altres

La Punta
46013 València